Egyébként

2010.06.10. 02:42

Most pedig hadd tegyek némi emlitést azokról a helyekrol, ahol járkálunk mostanság.
Eloször is a floridai Key West, az USA legdélibb pontja. Nemrég volt elég sok szabadidom itt, szóval béreltem egy biciklit, és nekiindzultam felfedezni Florida legdélibb szegletét. Hát nektek sem kell nagy fantázia elképzelni ezta  helyet, pontosan úgy néz ki, mint Florida az amerikai filmekben, talán csak kicsit "aranyosabb" (szines faházak találhatóak errefelé, és a helynek amerikai kisváros jellege van. Ha nekiindulsz biciklivel át tudsz menni a közelben levo szigetekre, mert ezek itt florida csücvskében mind összeköttetésben állnak, csak mindig az óceán mellett kell haladni. Key Westnek egyébként lassú, kellemesen álmositó jellege van, szinte észre sem veszed az ido elorehaladtát. ahogy egy könyvben olvastam, el lehet tölteni egy életet itt, anélkül, hogy észrevennéd.

Aztán a Kajmán-szigetek: hát gyerekek, szégyenlem bevallani, de már vagy ötször-hatszor voltam a Kajmán szigeteken, és amit eddig láttam belole az a Hard Rock Café (na meg az oda vezeto pár méter). Egyszeruen szeretjük azt a helyet, ezért oda járunk mindig. A kaja jó, ilyen finom nachos-t még Mexikóban sem ettem (habár kicsit drága, de van free wifi). a Kajmán-szigeteknek egyébként föleg brit beütése van, valszeg azért, mert britek gyarmatositották (vagy mit tudom én). Ahogy eddig láttam Grand Cayman foleg a soppingolóknak épült, plázák és ékszerüzletek mindenhol (persze azért akad csodás tengerpart és "néhány" pálmafa is).
 
Ezen kivül itt van ugye Cozumel, Mexikó, amirol már elég sokat irtam. ez a hely a kedvencünk. a legtöbb dolgot, amit csinálunk (szabadidos programot), azt itt csináljuk. Van egy hely itt is ahova rendszeresen ellátogatunk, ez pedig a No Name Bar. Ebben a helyben az a különleges, hogy csak kifejezetten crewmembereknek épült (azaz hajón dolgozóknak). néhány méterre van csak a kikötotol, és már ismernek ott minket, foleg George-ot, a perui barátomat kedvelik nagyon. Lehet csak azért, mert néha elég sok pénzt hagy náluk, de az is lehet, hogy a bárban dolgozó hölgyikék kedvelik a vicceit, amiket én sosem értek, mert mindig spanyolul beszélnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://ugras.blog.hu/api/trackback/id/tr372148000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ardin 2010.07.18. 23:34:01

Ha már kipihented magad, kaphatunk részletesebb leírást vagy egy gyűjteményt az érdekesebb történetekből? :P

Amúgy ezúton is üdv itthon :)
süti beállítások módosítása