Oasis

2010.05.22. 08:27

Tegnap egy kikötoben voltunk az Oasissal, és hát páran fel is mentünk rá. Hát a világ legnagyobb hajója nem okozott csalódást, lenyügözo volt, hatalmas. Körbejártuk a hajót, láttuk a jégpályát, a viziszinházat, a viziparkot a tetején, a plázát a közepén, takaros kis utcákkal, és persze a Central Parkot, a vidámparkot körhintákkal, a minigolfpályát. Ezen hajón minden volt, amit csak el lehet képzelni. Persze ugye az éttermek sokaságát már nem is kell emlitenem. A kabinok között volt a belsö parkra nézö, és persze volt az oceánra nézö is, mindegyik erkélyes.

Mint fotósokhoz illik, körbefotóztuk egymást a hajón, szóval van egy pár kép is, a picasán. Ime a világ legnagyobb luxushajója, jártam ott is!

Szerző: Neyll

Szólj hozzá!

Címkék: oasis

A bejegyzés trackback címe:

https://ugras.blog.hu/api/trackback/id/tr352064808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása