Szétszéledés

2010.01.16. 16:59

Panama. Ide megyek. Holnap. Itt szállok fel a hajóra. Szerencsére az egyik brazil lánnyal (Paulával) ugyanarra a hajóra megyünk, szóval együtt utazunk. Ő nem nagyon lelkesedik Panamáért, mert közel van Brazíliához. Amit meg tudok érteni, én sem örülnék, ha mondjuk Horvátországba kellene mennem. De nekem nagyon is megfelel, elég távoli, és egzotikus ország. Külön vízum kellett, hogy beengedjenek oda. Innen csak 3 óra repülőútra van. Holnap reggel indulunk, szóval a mai napunk teljesen szabad. El is határoztuk, hogy lemegyünk a tengerpartra és megnézzük Miami Beach-et.

Talán az eddigi bejegyzésekből is kiderült, hogy eddig nem igazán nyűgözött le Miami. Na ez csak addig van így, míg bele nem csöppensz Miami éjszakai életébe. Eddig unalmasnak éreztem a várost, de csak addig míg végig nem sétálsz az Ocean Drive-on. Tegnap bementünk páran a belvárosba, így a tréning végeztével. Hát komolyan, mint Alice Csodaországban, úgy nézegettem Miami legexkluzívabb utcáján az éttermeket, bárokat, embereket, kígyókat. Igen, kígyókat (jó nagy ívben kerültük ki).
Kicsit arrébb van egyértelműen a szórakozónegyed, ahol diszkók és pubok vannak, mindegyik kinyúlik a járdára, szóval igazából az az egész városrész egy nagy szórakozóhely. Ami fura, hogy itt, ha a fiatalok szórakozni mennek, akár egy szimpla diszkóba vagy kocsmába, azaz egyáltalán nem egy elegáns helyre akkor is kiöltöznek. Komolyan, a lányok mind kisestélyiben és magassarkúban mennek szórakozni a leglepukkantabb helyre is. Furán is éreztük magunkat a farmer-poló öltözetünkben. Ja, és pesze mivel ugye az amerikaiak jó része egy kissé túlsúlyos, és akkor is magukra veszik ezeket a kisestélyiket, így elég furán festenek. Szóval elég fura Miami éjszakai képe, de szórakoztató. :-)
A belvárosban pedig vannak csilli-villi felhőkarcolók, és még a felhőkarcolók tetején is pálmafa van!!!
 

Fogyatkozunk nagyon. A másik brazil lány (aki nem velem utazik Panamába) ma reggel ment el a Bahamákra. Az egyik fehérorosz lány pedig szintén ma reggel Marokkóba. Sonia ma délben utazik, méghozzá Dubaiba. Mindenki őt irigyelte. Sajnálom, mert vele nagyon jóban lettünk (már amennyire lehet ennyi idő alatt). De holnap reggel én is elutazom, szóval úgyis tökmindegy. Adam és egy szintén fehérorosz srác még egy hétig marad. Mindenki más elmegy még a hétvégén.
Reggelinél beszédbe elegyedtünk két pilótával, mert Sonia nem tudta, hogy a gépe melyik reptérről indul innen Miamiból. Az egyik pilóta pont most jött Panamából. Azt mondta ott kb. ugyanolyan az idő mint itt. Szóval ott sem lesz forróság.

Szerző: Neyll

4 komment

Címkék: miami

A bejegyzés trackback címe:

https://ugras.blog.hu/api/trackback/id/tr141677249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szalay Katalin 2010.01.17. 15:27:53

Hú de irigyellek!!!!!!
Na és hogy tetszenek a felhőkarcolók??:)

Szalay Katalin 2010.01.17. 15:29:06

Jah, és kérünk képeket! (ha esetleg 2 party között lesz időd majd feltölteni párat...;):)

singingintherain 2010.01.17. 23:02:51

hihi, a kisestélyi angolföldön is hasonló volt... és hogy milyen részegek tudnak lenni:D sokat kacagtam én is:)))

az idő meg csak lesz jobb, már hosszabbodnak a nappalok:)

Aloha01 2010.01.18. 15:12:28

Tök jó neked. :)
Panama az király! Mi a hajó útvonala?
Hány napos kruzok? Mi a hajó neve?
South Beach az nagyon szép. Mindig eszembe jut mikko nézem a CSI Miamit.

Ja. Azé van Miaminak olyan része ahol nem nagyon biztonságos sétafikálni.

Nem szeretem ezt a blogot mert a szívem fáj tőle. :)
Pusza.
süti beállítások módosítása