A paradicsom

2010.05.13. 08:24

Emberek, jártam a paradicsomban!!! A paradicsom pedig a Bahamák egyik kicsi szigete, úgy hivják, Coco Cay. A sziget egyetlen hatalmas tengerpart, a közepén némi dzsungelszerü növényzettel. Könnyedén találhatsz elhagyatott tengerpart szakaszt, vagy öblöt, mely gyönyörü, mint a filmekben, a viz átlátszo. Lenyügözo volt, komolyan - bocs a kifejezésért, de a homokkal szeretkeztem. El tudnék tölteni egy kellemes kis hetet ezen a szigeten, teljesen egyedül (ez esetben olyan lenne mintha egy paradicsomi lakatlan szigeten lennék). Szivesen megvásárolnám ezt a szigetet, de nem hiszem, hogy eladnák nekem.

A környezet olyan gyönyörü, hogy a fotókat, amiket itt készitünk, a vendégek mindig megvásárolják. A mi melónk pedig csak járkálni a szigeten, és a tengerparton egy fényképezövel, és fotózni a vendégeket. Ugyanis ez a sziget direkte csak hajóknak van, senki más nincs a szigeten. Naponta egy luxushajó kiköt itt a vendégeivel.
Egyébként két hajó utasai nem is férnének el a szigeten.


 

A bejegyzés trackback címe:

https://ugras.blog.hu/api/trackback/id/tr572064798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása