Szicilia, pizza...ahhhhhh

2010.10.17. 12:39

Ez a bejegyzés annak a története, hogyan faltam be egy olasz pizzát (egy nagy kerek egészet) körülbelül hat perc alatt. De nem azért, mert olyan finom volt a pizza (habár nem volt rossz), hanem mert vissza kellett rohannom a hajóra. Szicilia egyébként remek hely. Nagyon hasonlit Magyarországra az atmoszférája (kivéve, hogy van tenger is). Kb. olyan mint Szentendre. Na most korábban irtam Korfuval kapcsolatban egyszer szivesen élnék ott úgy fél évig. Hát itt is, tipikusan az a hely, nem olyan lenyugözoen döbbenetes, mint Korfu, sokkal inkább természetes, mégis szép hely. És nagyon nyugalmas, relaxáló is, foleg a hegyek miatt talán. Korfu sokkal nyüzsgobb, mint Szicilia. 
És ugy tunik elég sok nemzetiség is van itt, mert amikor a pizzás helyen elovettük az pénzünket, és elokerült némi izraeli valuta is (merthogy izraelben ugye váltanunk kell), akkor sa pincér elkezdett rikoltozni, hogy jéééé, nekünk izraeli pénzünk van, merthogy o izraelbol származik. Azután pedig megpróbálta kitalálni mindenkinek a nemzetiségét. Vicces, mert ezt a játékot, sok helyen szeretik eljátszani a pincérek ahol eszünk, küklönbözo orszégokban. Talán azért, mert elég sokszinu társaság vagyunk egyébként. Van pl. egy angol srác (speciális studió fotós), o róla mindenki megmondja rögtön, hogy angol, de le is süt róla, hogy angol. Engem többnyire olasznak hisznek, néha spanyolnak. (legalább európainak) Johnathanról pl. a dél-afrikai srácról sosem találják el, hogy dél-efrikai, annyira európainak néz ki. A filippinókról mindenki megmondja, és is felismerek már egy filippinót 20 méterrol is. Ok nagyon jellegzetesek.
Ja, szóval egyébiránt a történet nagy tanulsága, egy olasz pizzát fizikailag meg lehet enni 5 perc alatt.

A bejegyzés trackback címe:

https://ugras.blog.hu/api/trackback/id/tr282390719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása